De a jó és rossz tudásnak fájáról nem ehetsz: mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel, halálnak halálával halsz meg. Genezis, 2:17
cicuka

Naptáram

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
cicuka

Hülye rák..

2010.01.16. 22:07 Raisin

A Rák nő: 
" A párkapcsolat számára egyet jelent a házassággal,az anyaságra való készülődéssel.Ezért van az,hogy már az első randevún a leendő gyerekekről,a közös életről beszél legszívesebben.Ezzel persze könnyen elriasztja maga mellől a férfiakat.Pedig ha egy picit türelmesebbek lennének,a rák nőben tökéletes partnert, jó szeretőt találnának.A rák nő valóban olyan,mint a rák:állandóan hátrál,óvatosan előbújik az odújából,ám az első veszélyes jelre ismét visszahúzódik.Annak ellenére,hogy igen befogadó,soha nem teszi meg az első lépést.Akkor sem,ha halálosan beleszeret valakibe.Bátortalanságának oka,hogy fél a negatív visszajelzéstől.Érzéki alkat,de érzékiségét általában a partnere szokásai határozzák meg.Ha a párja megértő,gyengéd,akkor tökéletes szeretője lesz.De ilyenkor is azonnal visszavonul,ha valami durvábbra sikerül,mint amit el tud fogadni.Bár szüksége van arra,hogy egy erős férfi oltalmazza,a macsók célratörő közeledése megijeszti.Ilyenkor elveszti az önbizalmát.A rák nő számára az éjszaka és a saját otthona az igazi szerelmi terep..
A rák akár az ollóját is hajlandó elveszíteni,de nem engedi el a zsákmányát,ha már egyszer megszerezte.A rák nő ugyanilyen elszántsággal ragaszkodik a párjához.Ha a másik túl fáradt ahhoz,hogy naponta ezerszer elmondja:szeretlek,akkor már hűtlenséggel vádolja.Nemcsak leselkedik és nyomoz utána,hanem őrületbe kergeti a kérdéseivel,vádaskodásával.
Önzetlen,segítőkész,könnyen ráérez a párja igényeire,és igyekszik is teljes mértékben kielégíteni."
"Az álmodozó nő! Testalkata változó, termete alacsony, illetve középmagas, melle nagy és telt, arca és szája kerek, orra pisze és kicsi, vonásai puhák, szeme álmodozó, nedves. Nagy szíve van, érzéseit sokszínűen, árnyaltan fejezi ki. Igen érzékenyen reagál társa mondataira, gesztusaira, hangulatára. Csak az a férfi tudja igazán meghódítani, aki nem rohanja le, hanem kitartóan udvarol neki, és erős, őszinte vágyat érez arra, hogy megfejtse belső világát. A rák nő akkor engedi magához közel partnerét, ha nyitott az ő érzelmi világára, azaz gyakran kíváncsi az érzései, érzeteire. Számára rendkívül fontos, hogy partnerével szentimentális, romantikus pillanatokat is megéljen.
Sokszor félreértik megközelíthetetlenségét, álcázottnak vélt titokzatosságát, azonban akit közelebb enged magához, könnyen ráébredhet arra az igazságra, hogy valóban titkok rejlenek benne, amelyeket a rák nőszíve mélyén szeretne megosztani vele. Természete szerint kedves, anyáskodó, miként a szerelemben is. Őszinte és hűséges társ. Érzelmi kapcsolatai mélyre szántóak, az "Igazit" keresi. A legháziasabb nő, imád főzni, takarítani, rendet tartani. A férjének, ha piros hó esne, akkor is készítene reggelit és pakolna uzsonnát a táskájába. A legjobb anya, aki nap, mint nap a legmelegebb fészket képes megteremteni otthonában."

Megint kutakodtam..Elszánva, mint aki saját magát keresi. Magamat nem találtam meg,(MÉG) de érzem, hogy ilyesmi formát ölt a bennem élő személy..Valami ilyesmit..Vagyis amik le vannak írva, eléggé haso
 

nlít, én úgy érzem.

Bár az igazival még ráérek,..Nagyon is ráérek.
Őszintén szólva: Tekintve az embereket..Olyan kishitűek.
Még mindig töröm az agyam,hogy hol van az a határ, ami után azt mondom : többet senkinek nem adok esélyt, mert ő volt az igazi. Eddig egyetlen egyszer mondtam ezt a mondatot, mégis tudtam esélyt kapni, és adni a november folyamán. Tudni kell adni is, nem csak mindig elfogadni kell.. Szóval nem igazán értem ezt a logikát,..: ha én tudtam adni ,és én megtudtam nyílni: a másik oldalról ez miért nem viszonzott? Pedig én is szenvedtem..Nem is keveset..Mégis megtudtam nyílni, és mégis önmagam tudtam adni. Szóval az előző kapcsolat okozta ártalmakkal nem illik takaródzni..
De tudjátok mit ?..nem fogok elítélni mindenkit, csak mert pár ember beszo***ott. Az esély adott,addig várok ,hogy olyan ember jöjjön, aki érdemes rá..



 


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp about me

A bejegyzés trackback címe:

https://snapcat.blog.hu/api/trackback/id/tr761678076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása