De a jó és rossz tudásnak fájáról nem ehetsz: mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel, halálnak halálával halsz meg. Genezis, 2:17
cicuka

Naptáram

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
cicuka

Nincs múlt,jelen,jövő..Csak a folyamat..

2009.11.07. 22:39 Raisin

Kísértem a Sorsot.Mint egy árnyék-Elszánva,.Bűnözve,.Vétkeztem.
Pár órára azért kibújtam rák-menedékemből,de mégis  "csattogva" vonultam vissza.Ez PICIT most sok.
Rák,vagy nem rák..Úgy látszik,ez ilyen marad.




"A Rák nő rejtélyes, nehezen, csak sok-sok türelem révén hódítható meg. Ha neki tetszik meg valaki végtelen diszkréten, bátortalanul nyilvánítja ki érzelmét s elvárja, hogy a férfi legyen a kezdeményező. S mindezt azért, mert fél a kudarctól. Nagyon diplomatikus és végtelenül gyöngéd kell legyen az a férfi, aki képes legyőzni a Rák asszony komplexusait és meggyőzni őt arról, hogy igazán szereti. S ha ez nem sikerül, semmi esélye a férfinak. A Rák asszony ugyanis az eszményi szerelmet többre becsüli a szexualitásnál. S épp e félénk viselkedés, a Rák nő folytonos zavara az, ami felkelti a férfiak vágyát. ám ha valaki hirtelen, durván közeledik, máris elvesztette a gyöngéd, türelmes, együtt érző társra vágyó Rák asszonyt. Aki udvarol neki, feltétlenül meg kell őt győzze arról, hogy nem csak érzékiségre vágyik, hanem igaz szerelemre. A Rák asszony elvárja a kellemes környezetet, a romantikus hangulatot, az értelmes társalgást, ezért sok férfi tán ki is gúnyolja magában, de aki képes megadni neki azt amit elvár, tökéletes partnerre talál benne minden szempontból. "
 

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://snapcat.blog.hu/api/trackback/id/tr351508138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása