De a jó és rossz tudásnak fájáról nem ehetsz: mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel, halálnak halálával halsz meg. Genezis, 2:17
cicuka

Naptáram

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
cicuka

Széljegyzet a Pesti széllel

2009.12.12. 09:39 Raisin

Tegnap ismét bizonyítékot kaptam/szereztem a Pesti bunkóság létezéséről.No persze ez nem diszkrimináció, mégis elgondolkodtató az egész szituácó. Nem,nem veszem a lelkelmre (még mindig nem), ezután sem fogom.De azért egy-két embernek el kéne gondolkoznia a másokhoz való hozzáállásán. Hiszen azért (én legalábbis) 3x is átforgatom a fejemben,hogyan álljak hozzá egy ilyen emberhez. Élő példa,bizonyíték: Ezek a bunkók csak szaporodnak,és a népsűrűségük főleg Pesten a legnagyobb..De nem hiszem,hogy ezzel újat mondtam volna!
Természetesen a bejegyzés nem önsajnáltatás céljából íródik, csupán csak egy kis felvilágosító célzat van benne, hogy igen is vannak ilyen emberek, és ha tenni nem is tudunk ellenük semmit sem, de legalább ne érjen minket váratlanul egy esetleges "támadásuk".
Másra terelve, én pont az emberekből fogok meggazdagodni, vagy ha azt nem is,akkor legalább megélni :-) Az egyik legfontosabb dolog az emberek számára az esztétikai szépség ( miért ne tennének meg bármit azért,hogy ezt megtartsák? )
Na jó igazán nem érdemes ilyen szmötyikre fecsérelni az időt, és a szavakat.
Jelenleg tényleg nincs időm ilyesmikre, (leszámítva a hétvégét,de akkor is korlátozva) hiszen hétfőtől-péntekig kemény hajtás van..De ha jó jegy kell, azért meg kell küzdeni.
Az utolsó héten még 4 számonkérés, aztán januárban a vizsgák- gyakorlati,szóbeli..
Tegnap átestem céljaim első akadályán---
Folyt.Köv.≈

Szólj hozzá!

Címkék: budapest suli

A bejegyzés trackback címe:

https://snapcat.blog.hu/api/trackback/id/tr681591975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása